A mystery city RPG

ИндексИндекс  PortalPortal  GalleryGallery  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  
Нещо повече за форума...
Форумът е базиран на Ролевата игра - създавате си герой, описвате неговите история и характер и започвате да играете. Но този форум също така е и по-различен. Както планетите се въртят около слънцето, така и в този форум героите и събитията се въртят около едно събитие: Затъмнението. То ще идва всяка година /по по-различно време от нас/ и ще предизвиква страховити, но интересни случки, които ще бъдат необратими за героите ни!
Navigation
 Portal
 Индекс
 Потребители
 Профил
 Въпроси/Отговори
 Търсене
Екипът
Анна Хъдсън АДМИНИСТРАТОР Катрин Уейтън АДМИНИСТРАТОР
Времето по света и у нас
1. Форкс 2. Ла Пуш 3. Ню Уорк 1. Калифорния 1. Лондон 2. Части от Скандинавските страни 1. Аризона: Финикс 2. Флорида 3. Гърция
Affiliates

Share | 

Източният плаж

Предишната тема Следващата тема Go down 
АвторСъобщение
Admin
Част от екипа на администраторите

Страната на героят ви::
Брой мнения: 81
Точки: 984

Писател на РПГ
Напредък на героя:
100/100  (100/100)

ПисанеЗаглавие: Източният плаж   Съб Мар 06, 2010 8:24 pm

МЯСТО ЗА РП

Последната промяна е направена от Admin на Съб Мар 13, 2010 11:26 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://eclipse1-800.vampire-legend.com
Admin

Писател на РПГ
Напредък на героя:
100/100  (100/100)

ПисанеЗаглавие: Re: Източният плаж   Съб Мар 06, 2010 8:38 pm

Беше тъмно вечерта и морето изглеждаше прелесно на тази светлина. Имам предвид светлината на луната, която беше в последния си стадия. Нямаше облаци и сега тя се виждаше идеално. Липсваше само едно нещо ... или някой.
Седнах на пясъка и се загледах в приближаващите вълни, които се разливаха на сантиметри от мен. Прийска ми се да ... да ...! Не, беше прекалено студено, за да влизам.
Телефонът ми иззвъня. Извадих го и видях, че това е Питър.
- Здравей! - поздравих го.
- Здравей, мила. Ами имам малко проблеми в работата и едва ли ще успея да дойда. Ти на плажа ли си?
Преглътнах и излъгах, за да не го накарам да се чуства виновен.
- Не, прибрах се преди около тридесет минути. Ще се видим вкъщи.
Казах аз и му затворих. Вечно нямаше време за мен. Все работеше ли работеше ...
Хвърлих телефона в пясъка далеч от мен и зарових лице в ръцете си, опитвайки се да не мисля за това.
След малко се чуха стъпки. Бях прекалено ... дори не мога да го опиша, за да стана и погледна към човека.

Глобален модератор
Глобален модератор

Брой мнения: 7
Точки: 783

ПисанеЗаглавие: Re: Източният плаж   Съб Мар 06, 2010 8:47 pm

Разхождах се в пясъка посред пълна луна, загледан в морето. Защо? Защо имах толкова много проблеми и въпроси. Но решения не виждах. Умръзна ми ... Не виждам смисъл вече. Защо да пробължавам. Може би просто трябва да се заточа в някой ковчег на три-четири метра под земята и там да прекарам другите милиони векове, които мми оставаха.
В едната си ръка носех якето, което бях преметнал назад, а в другата шише уиски. Вървях мъртво пиян, но някак ненапил се. Тази регенерация пречеше на всичко. Вече бях погълнал около три шишета, но нищо ми нямаше. Защо не бях пиян. Трябваше да забравя всичко и всеки.
Докато вървях така, в тези тъжни размисли видях едно момиче, което плачеше. Явно има хора, които са сто пъти по-зле от мен.
Приближих се към нея и я попитах:
- Добре ли си? Не ми изглеждаш да си и затова ... - спрях, защото тя вдигна главата си и ясно видях в тъмнината, че това бе Анна. Онази, на която бях отнел силата с регенерацията. - Ооо.
Тя ме изгледа кръвняшки и се изправи в бойна позиция.

Писател на РПГ
Напредък на героя:
100/100  (100/100)

ПисанеЗаглавие: Re: Източният плаж   Съб Мар 06, 2010 8:58 pm

- Как смееш да идваш тук след всичко, което ми причини? - почти крещях. Кълна се, днес изобщо не ми беше ден. Преди Питър, а сега и Сайлър. - Зслужаваш да те убия заради това, което ми стори!
Той седеше мирно и не излъчваше никакъв признак на живот. Беше като статуя, заела позата на живота си, само че без уискито. Уиски?! Дали да не ... Искам да ... НЕ!! Вразуми се. С пиене нищо няма да се оправи. Бъди разумна. Това гласче в главата ми обаче не преставаше. Искаше да вкуси тази така сладка и горчива в същия момент смес, с която щеше да забрави всичко. Но какъв е смисъла?! Като изтрезнея ще започна да си спомням.
Паднах на пясъка без никакво усилие. Бях толкова ... отчаяна така да се каже. Ами ако наистина Сайлър бе прав и щях да живея вечно. Какво щях да правя толкова дълго време?! Съвсем забравих за вампира до себе си. Дръпнах го за крака и той също се повали. Взех уискито и започнах да отпивам на големи глътки. ИСКАМ ДА ЗАБРАВЯ?! ПО ДЯВОЛИТЕ - ИСКАМ ДА ЗАБРАВЯ ВСИЧКО И ВСЕКИ!

Глобален модератор
Глобален модератор

Брой мнения: 7
Точки: 783

ПисанеЗаглавие: Re: Източният плаж   Съб Мар 06, 2010 9:08 pm

- Аз също! - отвърнах на мислите й. - Искам да забравя всичко и всички!
Тя ме гледаше объркано, като продължаваше да пие без да се спира дори да си поеме дъх.
- Недей! Ще ти стане лошо. Няма да можеш да се прибереш при приятеля си. Ще заспиш тук.
- Остави ме. Искам да забравя. Остави ме! Остави и "приятеля ми". Мразя го! Мразя теб! Мразя света! Мразя ви всички! - каза тя и отново започна да пие. Вече се виждаше, че е пиана.
- Поне го сподели. - отвърнах на кълните й и дръпнах шишето от ръцете й. Отпих и отново й го подадох. Така започнахме да се редуваме за уискито, което изглеждаше ни действаше умопомрачаващо.
След половин час вече бяхме легнали на пясъка, още подавайки си шишето и говорейки си за проблемите ни.
- Знаеш ли Анна?! Имаме много общи неща, а сега виж ни. Ти си в това положине, а аз в това. - не говорех свързано, но това не ме интересуваше. - И двамата сме осиновени. И двамата пренабрегвани от приемните ни родители. И двамата безсмъртни. М*мка му!
- Да пием за самотното и бездушно безсмъртие! - предложи тя, смеейки се и отпи. След това подаде и на мен.

Писател на РПГ
Напредък на героя:
100/100  (100/100)

ПисанеЗаглавие: Re: Източният плаж   Пон Мар 15, 2010 5:03 pm

Едно, две, три ... кое беше след три?! Шест май ... Ооф.
- Май беше седем. - отвърна на мислите ми Сайлър. - Или пък осем... От къде да знам!
- Не говоря на теб. Ай! - заболя ме главата и се изпрвих в седнало положение. - Ти пък откъде знаеш какво си мисля?!
- Дарба.
- Крадена? - попитах го аз и повдигнах едната си вежда.
- Може би... ти как мислиш?
- Хм. Намери кой да питаш. - отвърнах му аз и отново се строполих на пясъка. Разсмях се. Незнам какво ми ставаше, сякаш бях пиана... Пиана ли бях?! Четецо на мисли, пияна ли съм?!

Източният плаж

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Similar topics

-
» Обикновенния плаж
» Нудиския плаж
» Самотния плаж
» Слънчевият плаж
» Металодетектор подходящ за работа на пясък/плаж?